Gépjárművezetőink

A Pull-Car Kft. 1995-ben alakult, tulajdonosa és egyben ügyvezetője, magyar állampolgárságú természetes személy.

Fő profilunk: a poranyagok közúti szállítása, silós félpótkocsikkal. A társaság megalapításának hátterében a BRAMAC Kft. cement beszállításával – mint állandó fuvarfeladattal – kezdtük meg akkori pályafutásunkat. Az idő előre haladásával párhuzamosan és társaságunk fejlődési irányának megfelelve növeltük szerelvényeink számát.

Ennek köszönhetően elmondhatjuk, hogy van tapasztalatunk építőanyagok (cement, mészkőliszt, mészhidrát, égetett mész, perlit) és ömlesztett állapotú termékek szállítása terén.

Üzletpolitikánk

Üzletpolitikánk középpontjában a megrendelő áll.

A megfelelő ár/érték arány kialakítása az alábbiak figyelembe vételével teljesül:

- Gyorsaság: a termékek gyors célba juttatása - Pontosság: késések kockázatának minimalizálása - Megbízhatóság: mennyiségileg és minőségileg kifogásolhatatlan áruátadás - Versenyképes fuvarárak: a fentiek teljesítése, megfelelő árakon.

Az üzletpolitikánk alapja a társaság által fenntartott ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer maradéktalan fenntartása.

Terveink

A partneri kapcsolataink sikeres fenntartása társaságunk üzletpolitikájának szerves része, sőt túlzás nélkül, annak alapja. A partneri kapcsolataink fenntartása hosszú távú és alaposan előkészített terveket igényel.

A piaci helyzetünk stabilizálása mellett a fejlődési tendencia fenntartása, dinamikusabbá tétele igen fontos teendőnk.

Ennek megfelelően gépjárműveink számának növelése, továbbá a meglévő gépjárműpark átlagéletkorának csökkentése elengedhetetlen, és örök érvényű feladat.